Zucchinispaghetti salat med Hälsans Kök Filet pieces

4 servings Serving
26 MIN Varighed
Let Sværhedsgrad

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök filet pieces
200 g courgette spaghetti
60 g granatæble
50 g pistacienødder
50 g bær
20 g vegansk ost i græsk stil
1,5 spsk ekstra jomfru olivenolie
10 g agavesirup
10 ml limesaft
Noget friskhakket koriander og mynte
Noget salt og hvid peber
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Forbered Hälsans Kök Filet Pieces i henhold til instruktionerne på emballagen.

Hak pistacienødder groft. Skær den veganske ost i græsk stil i små terninger. Pisk olien med limejuice, agavesirup og koriander og mynte. Krydderier, smag og afhjælp efter din smag.

Bland zucchini-spaghetti med de sensationelle stykker, granatæble, pistacienødder, bær og den veganske ost i græsk stil. Bland med vinaigrette.

TIP: Udskift koriander og mynte til persille. Drys sesam efter din smag.

Nutritional Information
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Energi
288.67 Kilocalories
Kulhydrater
18.86 Grams
Protein
22.77 Grams
Fedtstoffer
14.6 Grams