courgette spaghetti salat

Zucchinispaghetti salat med Hälsans Kök Filet pieces

Serving 4 servering
Varighed 26 MIN
Sværhedsgrad Let

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök filet pieces
200 g courgette spaghetti
60 g granatæble
50 g pistacienødder
50 g bær
20 g vegansk ost i græsk stil
1,5 spsk ekstra jomfru olivenolie
10 g agavesirup
10 ml limesaft
Noget friskhakket koriander og mynte
Noget salt og hvid peber
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Zucchinispaghetti salat med Hälsans Kök Filet pieces

Denne salat er enkelt, vegansk og forfriskende! Den er perfekt til varme eftermiddage, og til din picnic tur

Tilberednings instruktioner

1. Steg dine Filet Pieces fra Hälsans Kök

Forbered Hälsans Kök Filet Pieces i henhold til instruktionerne på emballagen.

2. Hak nødder, skær ost og krydr med sauce

Hak pistacienødder groft. Skær den veganske ost i græsk stil i små terninger. Pisk olien med limejuice, agavesirup og koriander og mynte. Krydderier, smag og afhjælp efter din smag.

3. Bland zucchini-spaghetti med de resterende ingredienser

Bland zucchini-spaghetti med Filet Pieces, granatæble, pistacienødder, bær og den veganske ost i græsk stil. Bland med vinaigrette.

4. TIPS

Udskift koriander og mynte til persille. Drys sesam efter din smag.

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
18.9 gram
Energi
288.7 kilokalorier
Fedtstoffer
14.6 gram
Protein
22.8 gram