Kog risene efter anvisningen på pakken. Skær peberfrugten i strimler og steg dem i 5 minutter ved svag varme sammen med de pålagte stykker.
Ingredienser
1 pakke Hälsans Kök Filét Pieces
150 g ris
3 røde peberfrugter
400 ml kokosmælk
3 tsk rød karrypasta
koriander
Rød karrysuppe med grillede stykker
Prøv denne nemme vegetariske opskrift, klar på 20 minutter! Lavet med rød karry, kokosmælk, peberfrugt og vores Filet Pieces som er rige på protein og smag.
Tilberednings instruktioner
1. Kog risene og steg grillede stykker og grøntsager
2. Svits ingredienserne i karrysauce
Tilsæt Filet pieces, kokosmælk og rød karrypasta og lad koge i cirka 10 minutter.
3. Server med ris og nyd!
Fordel over tallerkenerne og afslut med koriander og server med risene ved siden af.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
84.1 gram
Energi
925.8 kilokalorier
Fedtstoffer
47 gram
Protein
49.5 gram
2