Kog risene efter anvisningen på pakken. Skær peberfrugten i strimler og steg dem i 5 minutter ved svag varme sammen med de pålagte stykker.
Ingredienser
1 pakke Hälsans Kök Filét Pieces
      
  150 g ris
      
  3 røde peberfrugter
      
  400 ml kokosmælk
      
  3 tsk rød karrypasta
      
  koriander
      
  Rød karrysuppe med grillede stykker
Prøv denne nemme vegetariske opskrift, klar på 20 minutter! Lavet med rød karry, kokosmælk, peberfrugt og vores Filet Pieces som er rige på protein og smag.
Tilberednings instruktioner
1. Kog risene og steg grillede stykker og grøntsager
      
            2. Svits ingredienserne i karrysauce
      
            Tilsæt Filet pieces, kokosmælk og rød karrypasta og lad koge i cirka 10 minutter.
3. Server med ris og nyd!
      
            Fordel over tallerkenerne og afslut med koriander og server med risene ved siden af.
Næringsindhold
          Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
                                      84.1 gram
                              Energi
                                      925.8 kilokalorier
                              Fedtstoffer
                                      47 gram
                              Protein
                                      49.5 gram
                              
  
        2