Glaserede nuggets med ris og grøntsager

Glaserede nuggets med ris og grøntsager

4 servering
30 MIN
Udfordrende

Ingredienser

2 pakker Hälsans Kök plantebaseret nuggets
300 g hvide (basmati) ris
1 Shanghai bok choy
400 g bimi (asparges broccoli)
200 g sugar snaps
125 g bønnespirer
1 fed hvidløg
400 ml kokosmælk
150 ml vand
1 cm frisk ingefær
1/4 rød peber
solsikkeolie til stegning
2 forårsløg
4 spsk sød chilisauce
5 spsk let salt sojasovs
1 spsk ristede sesamfrø
salt
peber
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

1. Kog risene

Kom kokosmælk og vand i en gryde, bring det i kog og tilsæt risene. Rør og kog i 15 minutter.

2. Lav marinade til glaseringen af nuggets

Blancher sugar snaps og bimi (skåret i to på langs) i cirka 2 minutter. Skær bok choyen i stykker og forårsløget i 1 cm stykker. Fjern de tynde rødder fra bønnespirerne. Pil og hak hvidløg og skræl og riv ingefæren. Skær den røde peber i tynde ringe.

3. Steg ingridenserne til marinaden

Steg sugar snaps, bimi og bok choy i lidt olie og steg hvidløg, ingefær og rød peber med. Tilsæt lidt sojasovs under stegning og smag til med salt og peber. Vend til sidst bønnespirerne gennem grøntsagerne og hold det hele varmt. Bland imens chilisaucen med soyasaucen.

4.

Bag dine nuggets efter anvisningen på pakken og smid dem gennem sauceblandingen, mens de er varme. Server retten ved at tilføje ris til en skål, tilføje grøntsager og nuggets og drysse nogle sesamfrø ovenpå.

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
106.5 gram
Energi
901.9 kilokalorier
Fedtstoffer
39.3 gram
Protein
35.2 gram