Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Garden Gourmet - Gemüseravioli mit veganen Hackbällchen, Salbei und fermentiertem Pfeffer

Ravioli med Sensational Chorizo, salvia og peber

Serving 2 servering
Varighed 20 MIN

Ingredienser

250 gram Ravioli
1 paket Hälsans Kök Sensational Chorizo
1 Skalotteløg
Olivenolie, til stegning
5 kviste salvie
Peber
Parmesan, vegan
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Ravioli med Sensational Chorizo, salvia og peber

Dette er både luksuriøst, vegansk og enkelt! Med en færdiglavet ravioli, Sensational Chorizo ​​og salvie kan du få en drømmemiddag på få minutter. Vi bruger gerne en ravioli med svampefyld, men vælg efter hvad du kan lide!

Tilberednings instruktioner

1. Kog vand i en gryde og hak skalotteløg fint

Bring vand i kog i en gryde til raviolien. Derfter hakkes dit skalotteløg fint.

2. Steg den sensationelle chorizo

Steg Sensational Chorizo ​​i olie på en pande, efter henvisning på pakken. Fjern din chorizo fra panden og skær den i mindre stykker. Efter de er skåret i stykker lægges pølserne i en gryde med lidt olie, hvor de steges videres sammen med de hakkede skalotteløg

3. Tilsættes smør og salviekviste

Når Sensational Chorizo ​​og løg har en gylden stegeoverflade, tilsættes en klat smør i gryden og salviekviste. Reducer varmen til det laveste, og lad det herefter simre lidt videre.

4. Kog raviolien

Kog raviolien efter anvisningen på pakken. Gem 2 dl pastavand til senere. Når raviolien er klar, flyttes den i gryden med pølsen, tilsæt pastavandet og rør rundt. Anret på tallerkener og drys med parmesan og peber!

Velbekomme.

chef_cooking

MADLAVNINGSTIPS

Køkken tip
Raviolien kan erstattes med enhver form for pasta. Retten kan også serveres med en tomatsauce. Velegnet til hjemmelevering.
Næringsindhold

Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
24.1 gram
Energi
318.2 kilokalorier
Fedtstoffer
14.8 gram
Protein
20.9 gram