Quinoasalat med falafel spinat

Velsmagende quinoasalat med falafel

4 servering
20 MIN
Let

Ingredienser

200 g quinoa
100 g frisk babyspinat
1 forårsløg
100 g granatæblekerner
noget granatæblemelasse
4 spsk ekstra jomfru olivenolie
1 spsk harissa
lidt citronsaft
lidt frisk mynte
salt og peber
1 pakke Hälsans Kök falafel
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

1. Kog din quinoa

Brug fingerspidserne til at blande et par spiseskefulde olivenolie i den ukogte quinoa. Hæld kogende vand efter opskriften på pakken og lad det trække

2. Smag quinoaen til

Skær forårsløget i tynde ringe og et par kviste mynte (blade). Løsn quinoaen med en gaffel og smag til med citronskal, saft, salt og peber og vend forårsløg, mynte, spinat og granatæblekerner i.

3. Lav dressingen

Bland harissaen med granatæblemelassen og citronsaft og olivenolie til en dressing

4. Bag/steg falaflerne og saml salaten

Bag falafelkuglerne brune rundt omkring efter anvisningen på emballagen. Hæld salaten på en skål. Fordel falaflen ovenpå og dryp med dressingen. Pynt ekstra med forårsløg og mynte i tynde skiver

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
53.7 gram
Energi
459.3 kilokalorier
Fedtstoffer
20.6 gram
Protein
13.3 gram