Vegansk quesadilla HR

Quesadillas med vegetarisk fars

Serving 4 servering
Varighed 30 MIN
Sværhedsgrad Let

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök sojafars
4 tortillas
100 g tomatsauce
120 g karameliseret løg
120 g pærer
60 g mango
60 g papaya
40 g salat
25 g radise
120 g vegansk flødeostost
1 spsk. Jomfru olivenolie
Noget frisk koriander
Noget hvidløgspulver
Noget salt og peber
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Quesadillas med vegetarisk fars

Ønsker du veganske opskrifter til din picnic i weekenden? Eller bare en opskrift til at spice din sædvanlige frokost lidt op? Prøv disse!

Tilberednings instruktioner

1. Steg det vegetariske sojafars

Forvarm en stegepande med en spiseskefuld olie. Tilsæt det smuldrede Hälsans Kök vegetariske sojafars og steg i 7 minutter, omrør ofte. Tilsæt tomatsauce, peber og hvidløg og rør. Kog over svag varme under omrøring i 2-3 minutter.

2. Tilsæt løg og skær grøntsagerne

Tilsæt det karamelliserede løg og bland. Skær papaya og mango i små terninger. Skær pæren og radiserne i tynde skiver og julienne salaten. Hak koriander og bland med papaya og mango.

3. Fyld tortillaen

Top tortillas med vegansk cremet ost. Fordel pæren i halvdelen af tortillaerne. Tilsæt radiserne og tilføj den blandingen med sojafars. Spred salaten og afslut med papaya- og mangoblandingen.

4. Tips

Marker på grillen. Du kan tilføje jalapeños, hvis du vil have lidt krydderi.

For at færdiggøre denne opskrift og opnå en sund og afbalanceret menu skal du forberede en let vegetabilsk starter til at tage på en picnic, for eksempel nogle gulerods- og peber “crudités” med hummus. Til dessert er en let at bære frugt en god mulighed

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
46.1 gram
Energi
309 kilokalorier
Fedtstoffer
8.2 gram
Protein
14.3 gram