Garden Gourmet leek recipe

Porre karry med Plant-based balls

Serving 2 servering
Varighed 26 MIN
Sværhedsgrad Let

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Plant-based balls
4 tsk grøn karrypasta
400 ml kokosmælk
2 porrer, skåret i ringe
Ris, valgfrit
vand, valgfritt
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Porre karry med Plant-based balls

Tilbered denne nemme porrekarry lavet med vores Hälsans Kök Plant-based balls. Prøv denne hurtige, blide og cremede middag fuld af smag i dag!

Tilberednings instruktioner

1. Svits porreringe

Skær porrerne i ringe og lad dem simre i 10 minutter ved svag varme.

2. Bland kokosmælk og grøn karrypasta

Bland forsigtigt kokosmælken, vand og den grønne karrypasta i.

3. Kombiner de stegte vegetarkugler med porren

Steg Hälsans Kök Plant-based balls efter anvisningen på pakken og tilsæt dem til den kogte porre.

4. Lad det simre, server med ris, og nyd smagene!

Lad det simre et par minutter ved svag varme og server med det samme. Denne ret kan også serveres med ris.

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
31.4 gram
Energi
337 kilokalorier
Fedtstoffer
8.4 gram
Protein
32.1 gram

Shake things up at home