stikke skrål

Frisk poke bowl med vegetarisk schnitzel

2 servering
55 MIN
Let

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök schnitzel
½ aubergine
½ zucchini
1 stor tomat
1 avocado
1 spsk sesamfrø
1 agurk
200 g brune ris
4 spsk granatæblekerner
To håndfulde lammesalat
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

1. Forvarm ovnen

Forvarm ovnen til 200°C og beklæd en bageplade med bagepapir.

2. Kog risene

Kog de brune ris efter pakkens anvisning.

3. Skær aubergine og courgette

Skær aubergine og courgette i tykke skiver, gnid med olivenolie og fordel på bagepladen.

4. Skær tomat og krydr grøntsagerne

Skær tomaten i halve, gnid med olivenolie og læg den også på bagepladen. Krydr grøntsagerne med salt og peber og sæt dem i ovnen i 20 minutter.

5. Tilbered de vegetariske schnitzler

Bag eller steg de vegetariske schnitzler fra Hälsans Kök efter anvisningen på pakken.

6. Anret ris og grøntsagerne

Fordel risene mellem to skåle. Afslut hver skål med en halv tomat, et par skiver zucchini og aubergine, en halv avocado og noget lammesalat.

7. Lav agurkstrimler

Brug en grøntsagsskræller til at lave strimler af agurken og fordel mellem begge skåle.

8. Anret de sidste ingredienser og server!

Pynt avocadoen med nogle sesamfrø og fordel granatæblekernerne over begge skåle. Afslut til sidst med den snittede schnitzel.

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
116.1 gram
Energi
867.4 kilokalorier
Fedtstoffer
29.6 gram
Protein
33.1 gram