Skær radiserne i tynde skiver og læg dem i en skål. Klem en halv lime ud over og tilsæt lidt salt. Lad det marinere, indtil det er tid til at samle burgeren.
Ingredienser
SENSATIONAL BURGER MED WASABI-MAYO OG SHIITAKE-SVAMPE
Tilberednings instruktioner
Wasabi-mayonnaise: Bland wasabi og mayonnaise sammen i en skål. Sæt til side.
Skær avocadoen i skiver og klem den anden halvdel af limen over avocadoen. Sæt til side.
Skær svampene i mindre dele og steg dem i lidt olie på høj varme, top med teriyaki sauce. Sæt til side.
Skær løg i ringe. Bland mel og mælk sammen i en skål og dyp løg i blandingen. Steg de dyppede løgringe, indtil de er gyldenbrune i masser af solsikkeolie. Placer derefter ringene på et ark køkkenpapir for at slippe af med overskydende olie.
Steg eller grill Hälsans Kök Sensational Burger i henhold til instruktionerne på pakken. Steg eller grill også burgerbollerne.
Tid til at samle din burger! Start med bunden af burgerbollen og spred wasabi-mayonnaise ud på brødet. Tilsæt derefter spinatblade og Sensational Burger. Top burgeren med avocado, shiitake-svampe, bønnespirer og de marinerede radiser. Afslut med at fordele wasabi-mayonnaise på den anden halvdel af brødet, og læg det ovenpå. Så blev det endelig tid til at spise!