SENSATIONAL BURGER MED WASABI-MAYO OG SHIITAKE-SVAMPE

2 servings Serving
45 MIN Varighed
Intermediate Sværhedsgrad

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Sensational Burger (2 burgere)
2 hamburgerboller
1 håndfuld spinatblade
4 radiser
1 lime
2 spsk mayonnaise
1 tsk wasabi
100 g shiitake-svampe
1 moden avocado
2 spsk mel
100 ml mælk
1 stort rødløg
2 spsk teriyaki sauce
200 ml solsikkeolie
1 håndfuld bønnespirer (valgfrit)
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Skær radiserne i tynde skiver og læg dem i en skål. Klem en halv lime ud over og tilsæt lidt salt. Lad det marinere, indtil det er tid til at samle burgeren.

Wasabi-mayonnaise: Bland wasabi og mayonnaise sammen i en skål. Sæt til side.

Skær avocadoen i skiver og klem den anden halvdel af limen over avocadoen. Sæt til side.

Skær svampene i mindre dele og steg dem i lidt olie på høj varme, top med teriyaki sauce. Sæt til side.

Skær løg i ringe. Bland mel og mælk sammen i en skål og dyp løg i blandingen. Steg de dyppede løgringe, indtil de er gyldenbrune i masser af solsikkeolie. Placer derefter ringene på et ark køkkenpapir for at slippe af med overskydende olie.

Steg eller grill Hälsans Kök Sensational Burger i henhold til instruktionerne på pakken. Steg eller grill også burgerbollerne.

Tid til at samle din burger! Start med bunden af burgerbollen og spred wasabi-mayonnaise ud på brødet. Tilsæt derefter spinatblade og Sensational Burger. Top burgeren med avocado, shiitake-svampe, bønnespirer og de marinerede radiser. Afslut med at fordele wasabi-mayonnaise på den anden halvdel af brødet, og læg det ovenpå. Så blev det endelig tid til at spise!

Nutritional Information
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Energy
809.75 Kcal
Carbohydrates
65.45 g
Protein
24.14 g
Fats
48.54 g