Nuggets with roasted sweet potato and a meal salad with peanut dressing

Plantebaserede burgerbøffer med kartoffelmos

Serving 2 servering
Varighed 27 MIN
Sværhedsgrad Let

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Plant-based Burger
500 g kartofler
200 g brøndkarse
1 dl mælk
1 tsk smør
1 knivspids muskatnød
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Plantebaserede burgerbøffer med kartoffelmos

Prøv den vegetariske Hälsans kök plantebaserede burger med kartoffelmos og brøndkarse. Simpelt, hurtigt og lækkert!

Tilberednings instruktioner

1. Kog kartoflerne og bland med brøndkarse

Kog kartoflerne, indtil de er bløde. Mos derefter kartoflerne med mælk. Smag til med muskatnød, peber og salt. Bland brøndkarsen med kartoffelmosen eller lad den ligge på toppen.

2. Steg de plantebaserede burgerbøffer

Steg Hälsans köks "Plant-based burger" på en pande efter anvisningen på pakken.

3. Server og nyd!

Anret burgerne og mos på en tallerken. Velbekomme!

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
58.5 gram
Energi
507.7 kilokalorier
Fedtstoffer
15.5 gram
Protein
31.9 gram

Shake things up at home