Kog kartoflerne, indtil de er bløde. Mos derefter kartoflerne med mælk. Smag til med muskatnød, peber og salt. Bland brøndkarsen med kartoffelmosen eller lad den ligge på toppen.
Ingredienser
1 pakke Hälsans Kök Plant-based Burger
500 g kartofler
200 g brøndkarse
1 dl mælk
1 tsk smør
1 knivspids muskatnød
PLANTEBASEREDE BURGERBØFFER MED KARTOFFELMOS
Prøv den vegetariske Hälsans kök plantebaserede burger med kartoffelmos og brøndkarse. Simpelt, hurtigt og lækkert!
Tilberednings instruktioner
1. Kog kartoflerne og bland med brøndkarse
2. Steg de plantebaserede burgerbøffer
Steg Hälsans köks "Plant-based burger" på en pande efter anvisningen på pakken.
3. Server og nyd!
Anret burgerne og mos på en tallerken. Velbekomme!
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Kulhydrater
56.7 gram
Energi
491.2 kilokalorier
Fedtstoffer
13.5 gram
Protein
34 gram