Mini wraps med veganske filetstykker

Mini wraps med veganske filetstykker

4 servering
30 MIN
Intermediate

Ingredienser

Hälsans Kök Filet Pieces
4 små tortilla wraps
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 lille courgette
1 rødløg
200 ml vegansk yoghurt
2 spsk vegansk mayonnaise
1 citron
lidt cayennepeber
noget dild
noget salt
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

1. Forvarm ovnen og skær grøntsagerne

Forvarm ovnen til 180 ºC. Forvarm en grillpande ved lav varme. Skær peberfrugt og zucchini i strimler og løget i tynde halve ringe.

2. Steg grøntsagerne og dine Hälsans Kök Filet Pieces

Steg grøntsagerne i grillpanden til de er sprøde og lækre. Steg dine Hälsans Kök Filet Pieces i lidt olie på en pande i henhold til instruktionen på pakken. Fyld wrapsene med de grillede grøntsagerne og Filet Pieces og fold dem som en kegle og fastgør eventuelt med et spyd. Læg dem på en bageplade og bag dem lige inden servering i ovnen i et par minutter, indtil de får let farve og holder formen.

3. Lav dressingen

Bland yoghurten med mayonnaise og smag til med citronsaft og citronskal samt salt og peber. Finthakket dilden og bland den derefter i yoghurtdressingen. Server saucen med wrapsene.

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
33.2 gram
Energi
287.1 kilokalorier
Fedtstoffer
7 gram
Protein
22.3 gram