Mini wraps med veganske filetstykker

Mini wraps med veganske filetstykker

Serving 4 servering
Varighed 30 MIN
Sværhedsgrad Intermediate

Ingredienser

Hälsans Kök Filet Pieces
4 små tortilla wraps
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 lille courgette
1 rødløg
200 ml vegansk yoghurt
2 spsk vegansk mayonnaise
1 citron
lidt cayennepeber
noget dild
noget salt
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Mini wraps med veganske filetstykker

Hvad med nogle veganske mini wraps for at gøre alle glade? Retten er med vores Filet Pieces, som er det perfekte alternativ til kylling. Nemt og velsmagende, og helt perfekte til frokost og madpakken.

Tilberednings instruktioner

1. Forvarm ovnen og skær grøntsagerne

Forvarm ovnen til 180 ºC. Derefter opvarmes en grillpande ved lav varme, og påfør olie på panden. Vask og skær peberfrugt og zucchini i strimler, og løget i tynde halve ringe.

2. Steg grøntsagerne og dine Hälsans Kök Filet Pieces

Steg grøntsagerne på grillpanden til de er sprøde og lækre. Sideløbende steges dine Hälsans Kök Filet Pieces i lidt olie på en pande i henhold til instruktionen på pakken. Varm dine wraps i oven eller på panden. Fyld derefter dine wraps med de grillede grøntsagerne og Filet Pieces. Fold dem som en kegle og fastgør eventuelt med et spyd. Læg dem på en bageplade og bag dem lige inden servering i ovnen i et par minutter, indtil de får let farve og holder formen.

3. Lav dressingen

Mens dine wraps varmes i oven blandes yoghurten med mayonnaise og smag til med citronsaft og citronskal samt salt og peber. Finthakket dilden og bland den derefter i yoghurtdressingen.

Tag dine wraps ud af oven og server dem med saucen. Velbekomme!

chef_cooking

MADLAVNINGSTIPS

Så er madpakken klaret!
Lav en større portion og brug overskydende wraps til madpakken dagen efter.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
33.2 gram
Energi
287.1 kilokalorier
Fedtstoffer
7 gram
Protein
22.3 gram