Kransesalat med falafel

Vegetarisk kransesalat med falafel

4 servering
20 MIN
Let

Ingredienser

Hälsans Kök falafler
100 g vasket blandet salat (f.eks. egeblad, rucola, rød salat, lammesalat, roeblad og endivie)
75 g granatæblekerner, eller et halvt granatæble
4 friske figner
4 til 6 datoer
30 g pekannødder
2 spsk tørrede tranebær
1 lille rødløg
6 spsk ekstra jomfru olivenolie
2 spsk granatæblesirup
1 til 2 spsk balsamicoeddike
salt
peber
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Skær dadlerne i stykker, fignerne i tern og hak pekannødderne groft. Forbered tranebærene og granatæblekernerne.

Lav dressingen: Hak løget så fint som muligt og bland med olivenolie, granatæblesirup og balsamicoeddike med et piskeris, indtil det er godt blandet. Tilsæt salt og peber efter smag.

Sørg for at salaten er tør ved at bruge en salatsnurre (hvis du selv har vasket den) og anret salaten som en krans på en flot stor tallerken.

Fordel dadler, figner, granatæblekerner, pekannødder og tranebær over kransesalaten.

Lige inden servering bages falafelkuglerne efter anvisningen på pakken, til de er sprøde, og fordeles over salaten. Dryp med lidt dressing og server resten separat.

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Energi
513.5 kilokalorier
Protein
5.9 gram
Kulhydrater
58.6 gram
Fedtstoffer
30.2 gram