Gratineret pasta med græskar og grøntsagskugler

Pasta med græskar og grøntsagsboller

2 servering
45 MIN
Udfordrende

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök plant-based balls
400 g butternut græskar
150 g zucchini
1 løg
1 fed hvidløg
1 stor tomat
olivenolie til stegning
1 spsk tomatpure
200 g pasta
1 knivspids salt
1 knivspids sort peber
2 kviste frisk timian
½ citron
125 g revet vegansk ost
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Skræl græskarret med en grøntsagsskræller og skær det i tern. Kog halvdelen af græskarterningerne i vand og en knivspids salt til de er møre.

Skær zucchinien i tern og hak løg og hvidløg. Skær tomaten i tern. Fjern timianbladene fra kvistene og hak dem fint.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken og forvarm ovnen til 200 ºC. Steg løg, hvidløg og timian med de resterende tern af græskar og zucchini i lidt olivenolie. Læg låg på gryden og lad det simre i cirka 10 minutter.

Riv citronen ovenpå. Tilsæt tomatpuré og tomat i tern. Steg et stykke tid og krydr med salt og peber.

Dræn det kogte græskar. Blend fint med røremaskinen og vend græskar-zucchini-blandingen i. Tilsæt nu den kogte pasta. Hvis det er nødvendigt så tilføj mere græskar for at gøre det mere flydende

Kom lidt olivenolie i en stegepande og steg bollerne i et par minutter. Hæld pastablandingen i et ovnfad og fordel bollerne ovenpå. Drys lidt vegansk ost og lad det bage i ca. 5 minutter i ovnen, indtil osten er smeltet.

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Energi
1003.6 kilokalorier
Protein
64.3 gram
Kulhydrater
133.3 gram
Fedtstoffer
24.3 gram