Marinerede stykker forårsruller

Friske forårsruller med Hälsans Kök Filét Pieces

Serving 4 servering
Varighed 17 MIN
Sværhedsgrad Let

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Filét Pieces
8 rispapirer
80 g rødkål
120 g agurk
40 g romaine salat
15 g løgspirer
40 g tomatchutney
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Friske forårsruller med Hälsans Kök Filét Pieces

Giv dit sædvanlige frokost et twist med disse asiatiske forårsruller med Filét Pieces! Let, hurtig og helt vegansk!

Tilberednings instruktioner

1. Steg Filet Pieces

Forbered Filét Pieces i henhold til instruktionerne på emballagen.

2. Skær agurk og rødkål

Vask og skær agurk i strimler og rødkål i julienne strimler.

3. Fugt rispapiret

Fugt rispapiret i koldt vand i 10-15 sekunder (i henhold til pakningsinstruktionerne) og læg det på en plade. Lav rullerne en efter en, så de ikke tørrer ud.

4. Fyld og server rullerne

Placer salat, løgspirer, agurk, Filét Pieces, tomatchutney og rødkål i midten. Våd fingrene med vand, fold siderne mod midten og rul op. Kulinarisk tip: Serveres med sojasovs.

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
82.7 gram
Energi
500.9 kilokalorier
Fedtstoffer
7.8 gram
Protein
23.2 gram