Friske forårsruller med Hälsans Kök Filét Pieces

4 servings Serving
17 MIN Varighed
Let Sværhedsgrad

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Filét Pieces
8 rispapirer
80 g rødkål
120 g agurk
40 g romaine salat
15 g løgspirer
40 g tomatchutney
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Forbered Filét Pieces i henhold til instruktionerne på emballagen.

Vask og skær agurk i strimler og rødkål i julienne strimler.

Fugt rispapiret i koldt vand i 10-15 sekunder (i henhold til pakningsinstruktionerne) og læg det på en plade. Lav rullerne en efter en, så de ikke tørrer ud.

Placer salat, løgspirer, agurk, Filét Pieces, tomatchutney og rødkål i midten. Våd fingrene med vand, fold siderne mod midten og rul op. Kulinarisk tip: Serveres med sojasovs.

Nutritional Information
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Energi
500.9 Kilocalories
Kulhydrater
82.73 Grams
Protein
23.21 Grams
Fedtstoffer
7.81 Grams