Couscous veggie and herb salad with Sensational Schnitzel

Couscous grøntsags- og urtesalat med plant-baseret schnitzel

Serving 2 servering
Varighed 30 MIN
Sværhedsgrad Intermediate

Ingredienser

2 Hälsans Kök Plant-based Schnitzel
200 g (fuldkorns) couscous
6 salatblade
1 lille rød peberfrugt
1/2 stilk selleri
2 forårsløg
50 g rosiner
1 citron
Blandede urter (kørvel, persille)
4 spsk olivenolie
Lidt salt
Lidt peber
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Couscous grøntsags- og urtesalat med plant-baseret schnitzel

Dit middagsmåltid kan ikke være mere nærende og lækkert end vores Couscous-grøntsags- og urtesalat med Hälsans kök Plant-based Schnitzel. Den sprøde schnitzel, luftige quinoa og aromatiske urter vil give dig en verden fuld af teksturer og smag!

Tilberednings instruktioner

1. Forbered ingredienserne og bland couscousen

Lad rosinerne trække i varmt vand i cirka 10 minutter og vask salaten. Brug en gaffel til at blande den rå couscous i et lavt fad med 2 spsk olivenolie.

2. Kog couscousen

Kog ca. 200 ml vand og hæld det over couscousen, så det lige akkurat er dækket. Lad couscousen trække i 5 minutter, indtil alt vandet er absorberet. Puff couscousen med en gaffel.

3. Bland grøntsager med couscous og krydderurter

Skær imens selleri og forårsløg i tynde skiver og paprikaen i små stykker. Hak krydderurterne groft. Bland grøntsagerne og krydderurterne i couscousen og smag til med citronsaft, olivenolie, salt og peber.

4. Bag schnitzler og læg couscous på salatblade

Steg Hälsans kök Schnitzler efter anvisningen på pakken eller til de er sprøde. Fordel salaten i 2 dybe tallerkener med couscoussalaten ovenpå.

5. Server den sprøde schnitzel og couscoussalaten

Skær schnitzlerne i strimler og fordel dem strimlerne på salaten og pynt med groftplukkede krydderurter.

chef_cooking

MADLAVNINGSTIPS

Til de ekstra sprøde bidder...
Server retten med ekstra broccoli. Kogt sprødt og drysset med olivenolie og revet (økologisk) citronskal.
Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
60.3 gram
Energi
644.1 kilokalorier
Fedtstoffer
37.5 gram
Protein
17.7 gram