Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Have Gourmet skål i mexicansk stil

Burrito bowl med Hälsans Kök Filet Pieces

Serving 2 servering
Varighed 17 MIN
Sværhedsgrad Intermediate

Ingredienser

Hälsans Kök Filet Pieces
150 g ris
½ rød og ½ gul peber
1 avocado
1 lime
1 hoved romainesalat
2 tomater
1 lille rødløg
1 frisk jalapenopeber (rød og/eller grøn)
140 g majskerner (dåse)
200 g kidneybønner (dåse)
få korianderblade
røget paprikapulver
salt og peber
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Burrito bowl med Hälsans Kök Filet Pieces

Prøv denne veganske burrito-skål inspireret af mexicansk køkken med Hälsans Kök Filet Pieces. God ret til at tømme køleskabet for grøntager, og derigennem undgå madspild.

Tilberednings instruktioner

1. Kog ris, skyl salat og skær avocado

Kog risene, afdryp og lad dem køle lidt af. Løsn salatbladene og læg dem i koldt vand. Halver avocadoen, fjern pit og skræl, skær i tynde skiver og drys med limesaft.

2. Skær grøntsager

Skær tomaterne i tern og dræn bønner og majs. Pil og skær løget i meget tynde ringe.

3. Skær og steg peberfrugt

Skær peberfrugten i tynde strimler og steg dem kort på panden med lidt olie, krydr med salt og peber

4. Steg Hälsans Kök Filet stykker

Steg Hälsans Kök Filet stykker i lidt olie efter anvisningen på pakken.

5. Saml retten i en skål

Fordel salatbladene i skålene og fordel risene ovenpå. Fordel herefter grøntsagerne rundt om og kom de bagte "stykker" ovenpå og drys grøntsagerne med lidt røget paprika og pynt med frisk koriander, jalapenopeber og lime.

6. TIPS!

Skiver af frisk jalapenopeber kan nemt konserveres hurtigt med lidt eddike, lidt salt og en teskefuld sukker. Lad dem stå i en time. Lækkert med tortillachips og (vegansk) creme fraiche.

chef_cooking

MADLAVNINGSTIPS

Og hvad på siden?
Lækkert med tortillachips og (vegansk) creme fraiche.
Hvordan bevarer man jalapenopeber?
Skiver af frisk jalapenopeber kan nemt konserveres hurtigt med lidt eddike, lidt salt og en teskefuld sukker. Lad dem stå i en time.
Næringsindhold

Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
115.2 gram
Energi
861.9 kilokalorier
Fedtstoffer
17.6 gram
Protein
65.4 gram