pulled bowl

BOWL MED RODFRUGTER OG PULLED BEANS

4 servering
20 MIN
Let

Ingredienser

2 pakker Hälsans Kök Pulled
1 dl røde ris
1 grøntagsbuillonterning
1 dl madhavre/hvedekerner
2 gulerødder
2 pastinakker
½ dl kikærtelage
1 spsk olivenolie
½ fed hvidløg
1 citron
Salt
Avocado
Sukkerærter
Spirer
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

1. 1.

Sæt ovnen på 200°C. Kog risene og madhavren/hvedekerner i hver sin gryde, med en halv bouillonterning i hver gryde. Skyl, skræl og snit rodfrugterne og rist dem i ovnen med lidt olie og krydderier.

2. 2.

Hæld kikærtelage (også kaldet aquafaba) med hvidløg i en blender. Blend og hæld olien i lidt ad gangen, til det er tykt som en almindelig mayonnaise. Tilsæt citronsaft og riv skrællen ned i massen. Smag til med salt og peber efter præference.

3. 3.

Skyl og hak dine grøntsager. Bland de kogte ris og madhavren sammen i en skål. Steg dine Hälsans Kök pulled beans i henhold til anvisningen på pakken, og servér dem på risblandingen sammen rodfrugterne, den veganske citrus-mayo og de grøntsager du har valgt.

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
65.9 gram
Energi
439.2 kilokalorier
Fedtstoffer
4.4 gram
Protein
40.5 gram