Intet spild af blomkålsris

Bowl med blomkålsris med Filet Pieces

1 servering
37 MIN
Intermediate

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök grillede stykker
1 lille blomkål (fuld)
1 løg
1 fed hvidløg
Frisk ingefær
1 porre
1 rød peberfrugt
1 chilipeber
1 spsk hoisinsauce
1 spsk sojasovs
1 håndfuld cashewnødder
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

1. Lav dine blomkålsris

Første step er at lave dine blomkålsris. Skil bladene på dit blomkål fra kålhovedet, men smid dem ikke væk! Riv blomkålen med et rivejern til mindre "ris-lignende" stykker.

2. Skær alle dine grøntsager

Hak derefter løget, den røde peberfrugt, porren og chilipeberen. Hak også hvidløg og ingefær.

3. Lav saucen

Find en gryde frem hæld lidt olivenolie i. Tilsæt derefter din sojasauce, chilipeber, hvidløg og ingefær. Tilsæt ligeledes blomkålsbladene, alle grøntsagerne og selvfølgelig dine Hälsans Kök filet stykker. Tilsæt din hoisinsauce, hvis du kan lide det.

4. Tid til at servere!

Efter at grøntsagerne er stegt og er lækre mører kan de endelig servere det! Tilføj din grøntsagsblanding til dine blomkålsris og top den med nogle cashewnødder. Velbekommen!

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
70 gram
Energi
813.5 kilokalorier
Fedtstoffer
31.8 gram
Protein
62.6 gram