Cremet svampesuppe med vegetarkugler

Cremet svampesuppe med grøntsagsboller

2 servering
20 MIN
Let

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök plant-based balls
250 til 300 g blandede svampe (såsom kantareller, kastanjesvampe, knapsvampe)
1 lille gulerod
1/4 fennikel pære
1 lille løg
1000 ml grøntsagsfond (fra 2 bouillonterninger)
150 til 200 ml (vegansk) creme
et par kviste timian (til pynt)
olivenolie til stegning
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

1. Rens, skær og svits grøntsagerne

Rens grøntsagerne. Skær derefter gulerod, fennikel og løg i små stykker. Svits grøntsagsblandingen i olien, indtil løget er gennemsigtigt. Hak svampene groft, og tilsæt dem i gryden med de andre grøntsager.

2. Tilsæt bouillonblandingen og bring i kog

Når svampene er bløde tilsættes bouillonen opløst i vand og bring suppen i kog. Efter et par minutter tilsættes fløden, som røres rundt og derefter bringes i kog igen. Tilsæt eventuelt lidt salt og peber efter præference.

3. Steg Hälsans Kök Plant-based balls

Steg Hälsans Kök Plant-based balls på alle sider i en lille smule olie, indtil de er lysebrune og del dem i suppeskåle eller -tallerkener.

4. Hæld suppen over kuglerne

Hæld suppen med svampe på kuglerne og pynt med timian.

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
38.8 gram
Energi
515.8 kilokalorier
Fedtstoffer
22.9 gram
Protein
39.5 gram