Cremet svampesuppe med vegetarkugler

Cremet svampesuppe med grøntsagsboller

2 servering
20 MIN
Let

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök plant-based balls
250 til 300 g blandede svampe (såsom kantareller, kastanjesvampe, knapsvampe)
1 lille gulerod
1/4 fennikel pære
1 lille løg
1000 ml grøntsagsfond (fra 1 bouillonterning)
150 til 200 ml (vegansk) creme
et par kviste timian (til pynt)
olivenolie til stegning
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Skær gulerod, fennikel og løg i små stykker. Hak svampene groft. Svits grøntsagsblandingen i olien, indtil løget er gennemsigtigt. Tilsæt de blandede svampe og bag dem.

Tilsæt bouillon og bring suppen i kog. Tilsæt fløden, rør rundt, bring det i kog igen. Tilsæt eventuelt lidt salt.

Steg Hälsans Kök Plant-based balls på alle sider i en lille smule olie, indtil de er lysebrune og del dem i suppeskåle eller -tallerkener.

Hæld suppen med svampe på kuglerne og pynt med timian.

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Energi
515.8 kilokalorier
Protein
39.5 gram
Kulhydrater
38.8 gram
Fedtstoffer
22.9 gram