Have Gourmet Sensationelle marinerede stykker asiatisk stil

Veganske Naan-brød med stegte Filet Pieces

2 servering
20 MIN
Let

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
½ agurk
¼ rød peber
200 g babyspinat
4 korianderblade
1 rødløg
1 rød spids peber
1 fed hvidløg
½ tsk malede spidskommenfrø
salt og peber
olie til stegning
200 ml vegetabilsk yoghurt
2 naan brød
4 mynteblade
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

1. Lav yoghurtsaucen

Til yoghurtsaucen rives agurken groft og dryppes af på en sigte eller med et stykke køkkenrulle. Hak derefter peberfrugt, hvidløgskoriander og mynte. Bland det i yoghurten med lidt stødt spidskommen. Afslutningsvis smag det til med salt og peber efter præference.

2. Skær rødløg og peberfrugt

Skær rødløg og peberfrugt i stykker. Pil og hak derefter et hvidløg. Steg peberfrugten og løg i lidt olie i et par minutter og tilføj hvidløget kort til sidst.

3. Steg Hälsans Kök Filet Pieces og rist naan-brødet

Steg en pakke af Hälsans Kök Filet Pieces i en anden stegepande efter anvisningen på pakken. Når Filet Pieces er gennemstegt så tilføj peberfrugt-løgblandingen til panden. Rist naan-brødene i en brødrister og skær dem op.

4. Fyld naan-brødet og server!

Fyld naan-brødet med lidt spinat og tilføj derefter blandingen af de stegte grøntsager og Filet Pieces. Server med den vegetariske yoghurtsauce.

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
104.1 gram
Energi
842.9 kilokalorier
Fedtstoffer
21.2 gram
Protein
57.2 gram