Karrygryde med kokosnød og Filet pieces

4 servings Serving
Intermediate Sværhedsgrad

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Filet pieces
1 lille blomkål
1 skalotteløg
200 g frisk spinat
3 generøse spsk madras karrypulver
1 spsk tomatpuré
1 dåse hakkede tomater (400 ml)
1 dåse kokosmælk (400 ml)
salt og peber
quinoa (eller ris) til servering
olivenolie til stegning
koriander og rød peber til pynt (valgfri)
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Skræl og hak skalotteløg og skær blomkålen i små blomster. Steg sjalotten i lidt olie i en stor lav gryde. Steg blomkålblomsterne og tilsæt madras curry.

Omrør et par minutter og tilsæt tomatpastaen. Bag kort og tilsæt de hakkede tomater og kokosmælken. Kog og lad dem simre over svag varme, indtil blomkålen er let kogt. Begynd at tilberede din quinoa (eller ris) ved at følge instruktionerne på pakken.

I mellemtiden steges de asiatiske marinerede stykker i henhold til instruktionerne i pakken. Sæt karryen med salt og peber og lad spinaten i karryen krympe.

Tisæt stykkerne i karryen eller server dem separat. Pynt med koriander, og hvis du kan lide rød peber. Tilsæt din quinoa (eller ris) på siden og er klar til at nyde!

Nutritional Information
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Energi
516.41 Kilocalories
Kulhydrater
38.81 Grams
Protein
29.04 Grams
Fedtstoffer
30.21 Grams