Have Gourmet Sensationelle marinerede stykker italiensk stil

Italiensk salat med Hälsans Kök Filét Pieces

2 servering
Let

Ingredienser

Hälsans Kök Filét Pieces
1 lille rødløg
1 citron
1 lille courgette
1 lille aubergine
½ rød og ½ gul peber
1 spsk ekstra jomfru olivenolie
2 spsk balsamico
1 tsk tørret oregano
80 g artiskokhjerter i saltlage, drænet
60 g raket
1 spsk pinjekerner
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Skræl og skær løget i skiver og påfør rigeligt med citronsaft. Lad dem marinere i 15 minutter. Halver artiskokhjerterne. Skær courgette og aubergine i skiver og peber i strimler.

Dryp grøntsagen med olivenolie, krydr med salt og peber og drys med oregano. Varm gryden op til den er virkelig varm, og forkog grøntsagen på begge sider. Tør steg pinjekernerne på en stegepande, indtil de er let ristede.

Steg filetstykkerne efter anvisningerne på emballagen. Del salatbladene i skåle og tilsæt de grillede grøntsager, syltede løg, artiskokhjerter og marinerede ''kyllinge''-stykker. Til sidst tilsættes lidt balsamicoeddike og et par pinjekerner til din salat, så er du klar.

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Energi
374.3 kilokalorier
Protein
29.7 gram
Kulhydrater
29.3 gram
Fedtstoffer
16.5 gram