Skip to main content

Sommerpasta-salat med Sensational Chorizo, ristet aubergine, tomat og ricotta

  • 4

  • 20 - 30 Min

  • 0 kcal

Indeholder: Sesam frø, Sennep, Gluten

Ingredienser

  • olivenolie
  • 400 g Pasta Penne
  • 2 stk. mellemstore auberginer
  • 2 stk. hvidløg
  • 250 g cherrytomater
  • salt og peber
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 4 stk. Hälsans Kök Sensational Chorizo
  • 4 spsk. frisk ricotta
  • 1 bundt frisk basilikum

1. Kog penne i henhold til instruktionerne på pakken. Dræn og dryp med lidt olivenolie.

2. Forvarm ovnen (eller grill) til 220 ºC. Skær auberginen på langs i fire og derefter i stykker på ca. 3 cm. Halver tomaterne.

3. Hak hvidløg fint og kombiner med grøntsagerne og lidt olivenolie, peber, salt og oregano.

4. Del grøntsagerne på en bageplade (eller lav individuelle aluminiumspakker til brug på grill). Steg det i ovnen eller på grill i cirka 15 minutter.

5. Steg pølserne på en grillpande, stegepande (med lidt madolie eller smør) eller på en grill i ca. 8 minutter indtil tilberedt. Skær i skiver.

6. Tilsæt grøntsagerne til pastaen og tilsæt lidt peber, salt og olivenolie, hvis nødvendigt. Tilsæt pølseskiverne og pynt med ricotta og frisk basilikum.

 

Et lækkert måltid til en sommeraften. I stedet for ricotta kan du også bruge mozzarella.