Skip to main content

Portobello Vegan Burger

  • 2

  • 30 - 35 Min

  • 0 kcal

Indeholder: Gluten

Ingredienser

  • 1 pakke Hälsans Kök’s Incredible Burger - bøffer
  • 100 g baby spinat
  • 1 stor gulerød
  • 4 store portobello
  • solsikkekerneolie
  • salt og peber
  • 1 avocado
  • 1 lime
  • 4 spsk. vegan (soya) yogurt
  • 0.5 agurk
  • 2 myntegren
  • 1 pakke alfalfa-spirer
  • 2 ristede peberfrugter
  • sesamfrø (valgfri)

Fremgangsmåden: 

1. Skræl og skær guleroden i skiver og steg dem i olie på en pande. Kom god med olie på (eventuel på en frituregryde på 170 °C) til de bliver gyldenbrune. Dræn dem for olie på køkkenrulle. 

2. Skær ristede peberfrugter til tynde skiver og tør dem med køkkenrulle. Skær avocado i skiver og smag til med limesaft.

3. Riv agurken, pres overskydende saft ude og rør sammen med yoghurt og hakket mynte.

4. Fjern stænglen og lamellerne fra portobellos. Kom dem på en varm pande med olie og steg dem med moderat varme i begge sider.

5. Steg Hälsans Kök’s Incredible Burger - bøffer efter anvisning på pakken.

6. Læg peberfrugt-strimler og avocado ind i to portobellos. Tilsæt spinat, alfalfa-spirer og Burger-bøf. Smør yoghurt-agurk-mix på og pynt af med stegte gulerødder. Sæt potobello-hue på og drys dem med sesamfrø.