Skip to main content

Lasagne med vegansk fars

  • 4

  • 45 - 55 Min

  • 0 kcal

Indeholder: Gluten, Laktose

Ingredienser

  • 300 g vegansk fars fra Hälsans kök
  • 1 dåse tomatsauce
  • ca. 9 lasagneplader
  • Ostesauce:
  • 3 spsk. hvedemel
  • 7 dl mælk
  • 3 dl revet ost
  • 0.5 tsk. salt
  • Revet ost til topping

1. Sæt ovnen på 225°C.

2. Svits farsen og krydr med salt og peber.

3. Pisk melet sammen med lidt af den kolde mælk i en gryde, tilsæt resten af mælken, osten og saltet, og varm op under omrøring. Rør til osten er smeltet og saucen er jævn.

4. Læg fars, lasagneplader, tomatsauce og ostesauce i lag i en ildfast form, gem noget af ostesaucen til toppen, og drys til sidst revet ost over lasagnen.

5. Sæt i ovnen i ca. 30 minutter.