Skip to main content

Grillet pølser med ovnstegt paprika og kartoffel

  • 4

  • 35 - 45 Min

  • 0 kcal

Indeholder: Sesam frø, Sennep, Gluten

Ingredienser

  • 2 stk. rødløg
  • 500 g friske nye kartofler
  • 6 stk. peberfrugter (2 røde, 2 grønne og 2 gule)
  • 2 stk. hvidløg
  • olivenolie
  • salt og peber
  • 2 stk. Hälsans Kök Sensational Sausage
  • 2 stk. Hälsans Kök Sensational Chorizo
  • 3 stk. kviste frisk rosmarin

1. Forvarm ovnen til 200 ºC. Vask og halver kartoflerne. Skær peberfrugter i halve, fjern frøene og skær dem i store strimler. Skræl og skær løgene. Skræl og finhak hvidløg.

2. Bland grøntsager og kartoffel med hvidløg og olivenolie, salt og peber og  hakket rosmarin.

3. Fordel grøntsagerne spredt ud på en stor bageplade og steg i cirka 35 minutter indtil tilberedt og let brune. (Brug om nødvendigt ovngrillen til de sidste 5 minutter for at farve endnu mere).

4. Grill pølserne i en grillpande (eller i grill) over medium varme i cirka 8 minutter indtil de er brune og tilberedte. Læg pølserne mellem grøntsagerne i ovnen i yderligere 5 minutter.

* Lækker hovedret til en sommeraften! Serveres med couscous og ruccola salat.