Skip to main content

Grillet filet med ovnbagte rodfrugter

  • 4

  • 50 - 60 Min

  • 0 kcal

Indeholder: Gluten

Ingredienser

  • 4 Sundhedens Køkken Grillede filetter
  • 2 pastinakker
  • 2 rødbeder
  • 3 gulerødder
  • 2 rød/hvide roer
  • 2 gule roer
  • 0.5 kålrabi
  • 1 citron
  • 1 lime
  • timian
  • 3 spsk. olivenolie
  • salt
  • peber
  • 3 sojacremefraiche
  • 1 hvidløg
  • 2 tsk. karry
  • 1 tsk. paprika
  • 0.5 tsk. gurkemeje
  1. Stil ovnen på 200 grader, og start med at vaske, skylle og skrælle grøntsagerne.
  2. Skær rodfrugterne ud i lige store stykker, og læg dem i et ovnfast fad. Hæld olie over, og bland rodfrugterne godt, tilsæt derefter timian, og pres lime over. Drys salt og peber over, og sæt derefter det ovnfaste fad i ovnen i ca. 40-50 minutter, indtil grøntsagerne er møre. Vend rodfrugterne, mens de er i ovnen.
  3. Karrydip: Bland sojacremefraiche, hvidløg, karry, paprika, gurkemeje og peber efter smag i en skål. Sæt skålen med dippen i køleskabet.
  4. Steg filetterne i henhold til vejledningen på emballagen, og server derefter med rodfrugter og dip.