Skip to main content

Ciabatta med falafel og grillet zucchini

  • 4

  • 15 - 20 Min

  • 0 kcal

Indeholder: Gluten, Laktose

Ingredienser

  • 12 stk. Sundhedens Køkken Spinat Falafel
  • 4 små ciabatta
  • 1 zucchini
  • 30 g tomater i olie
  • 120 ml græsk yoghurt
  • 6 basilikumsblade
  • 4 salatblade eller babyspinat
  • osteskive
  1. Halver brødene, og varm dem i ovnen.
  2. Mens brødene varmes, steges spinatfalaflerne i henhold til vejledningen på emballagen.
  3. Skær zucchinien i tynde strimler, f.eks. med en ostehøvl. Fjern frøene fra zucchinien.
  4. Zucchinien pensles med olien fra de soltørrede tomater og grilles.
  5. Bland yoghurten med tomater og basilikum.
  6. Læg et stykke stegt zucchini, lidt bladsalat eller babyspinat, falafel og tomat- og basilikumsdressingen i brødene. Server og nyd!