Sensational Mince

Hälsans Kök Sensational Mince er en formbar og rå plantebaseret fars, som er en naturlig kilde til jern og protein. Farsen ligner almindeligt hakket kød i udseende og konsistens, og den er let at forme til burgere, men kan også bruges i lasange, bolognese eller tacos. Hälsans Kök Sensational Mince giver dig således muligheden for at spise dine foretrukne hakkekøds retter, samtidig med at du kan skære ned på dit kødforbrug.

Produkt detaljer

Vatten/Vann, SOJAPROTEINKONCENTRAT (23%), vegetabilisk olja/olje (raps, kokosnöt/kokosnød), stabiliseringsmedel/stabilisator (metylcellulosa), naturlig arom, vinäger/eddik/eddike, vitlöks-/hvitløk-/hvidløgspulver, salt, frukt- och grönsaks-/grøntsagskoncentrat (rödbeta/rødbet/rødbede, morot/gulrot/gulerod, paprika/rød peberfrugt, svart vinbär/solbær), lök-/løk-/løgpulver, maltextrakt (KORN/BYGG/BYG), svartpeppar/sort peber.

Kan innehålla/inneholde ÄGG/EGG/ÆG, SELLERI, SESAMFRÖN/FRØ och SENAP/SENNEP.

Nærringsmæssigt information
  • Per 100g
  • Per portion
  • % RI*
Energi
688 kJ / 165 kcal
Fedt / heraf mættede fedtsyrer
7,9 g / 2,9 g
Kulhydrater / heraf sukkerarter
3,6 g / 1,0 g
Kostfibre
5,0 g
Protein
17, 3 g
Salt
1,0 g
Jern
2,8 mg

* Referensintag/Referanseinntak för en genomsnittlig vuxen/voksen(8 400 kJ/2 000 kcal). Förpackningen/Pakken innehåller 4 portioner. *Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal). Pakkaus sisältää 4 annosta.

** Av dagligt referensintag/referanseinntak/ **Päivittäisen saannin vertailuarvosta.

*Der kan forekomme små ændringer i indholdet af produktet henover tid og vi beder dig derfor om altid at kigge på produktets emballage før anvendelse

TILBEREDNING FRA FROST

1. Tø op i køleskabet om natten eller ved stuetemperatur i ca. 1,5 time.

2a. Steg ved medium varme i lidt olie i 10-12 minutter, indtil burger eller kødboller får en brun farve på ydersiden.

2b. Sensational Mince kan også bruges som almindelig hakkekød i bolognese, tacos eller andre af dine yndlingsretter. Steg i lidt olie ved medium varme i 8-10 minutter.

Du vil måske også syntes om