Plantebaserede boller i karry | Hälsans Kök

2 servering
25 MIN
Let

Ingredienser

Hälsans Kök plant based balls
4 tsk grøn karrypasta
400 ml kokosmælk
2 stilke purre, skåret i ringe
Ris, valgfri
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

1. 1

Skær porrerne i skiver og lad dem simre ved 10 minutter ved svag varme.

2. 2

Tilsæt den grønne karrypaté og kokosmælken.

3. 3

Steg Hälsans Kök Plant-based balls og tilsæt dem til porren

4. 4

Lad det simre i et par minutter ved svag varme og server straks. Denne ret kan også serveres med ris.

Næringsindhold
Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
91.9 gram
Energi
597 kilokalorier
Fedtstoffer
10.2 gram
Protein
45.8 gram