FILÉT STYKKER I KARRYSOVS MED SØD KAROFFEL OG SPINAT

4 servings Serving
25 MIN Varighed
Let Sværhedsgrad

Ingredienser

1 pakke Hälsans Kök Filét Stykker (320 g)
200 g babyspinat
210 g kikærter (fra dåse, skylles inden brug)
1 stor sød kartoffel
400 g hakkede tomater (fra dåse)
2 fed hvidløg
300 g basmatiris
1 stort løg
4 spsk cashewnødder
15 g ingefær (skrællet og finhakket)
1 spsk olivenolie
3 spsk karrypasta
En håndfuld korianderblade
1 tsk kardemomme (valgrit)
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Varm en stegepande op og tørsteg cashewnødderne hurtigt og lad dem herefter køle af. Skær derefter løget og steg løgringe i olien på svag varme i 5-10 minutter, indtil de bliver sprøde og brune. Læg til side for at servere med karryretten.

Skær den søde kartoffel i terninger. Varm en gryde med vand. Når vandet koger, tilsæt kartoflen og kog i ca. 5 minutter, og hæld derefter vandet fra.

Kog risen i henhold til emballagen og tilsæt kardemomme til vandet, hvis det ønskes (valgfrit). Sæt risen til side, når den er klar til servering.

Varm forsigtigt karrypasta i en gryde. Hak ingefær og hvidløg fint og tilsæt. Skyl kikærter i rigeligt vand. Tilsæt søde kartoffelstykker og kikærter og bland med karrypastaen. Tilsæt tomaterne og kog på svag varme i ca. 10 minutter. Tilsæt Filét stykker, og varm dem i yderligere 5 minutter. Til sidst rør spinat ind i retten og lad det stå i 1-2 minutter med låget på.

Server karryretten med ris, toppet med sprøde løg, frisk koriander og ristede cashewnødder.