TRADITIONEL CHEESEBURGER MED HÄLSANS KÖK VEGANSK BURGER

2 servings Serving
40 MIN Varighed
Let Sværhedsgrad

Ingredienser

2 stk. Hälsans Kök Vegansk Burger (1 pakke)
2 burgerboller
2 skiver ost
1 lille løg
1 tomat
2 majskolber
50 g icebergsalat
1 spsk olie til stegning
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Varm 1 spsk olie i en stegepande, og brun løget af, indtil det er karamelliseret (ca. 5-10 minutter på svag varme). Sæt derefter til side.

Sæt majskolberne i en gryde med kogende vand, og lad dem simre i 5-8 minutter.

Når majsen er kogt igennem, steges eller grilles majsen i 1 minut på høj varme. Spray eller pensl lidt olie på majskolberne, og vend dem ofte.

Steg eller grill burgere i henhold til instruktionerne på pakken. Læg et stykke ost på burgerne i løbet af de sidste minutter af tilberedningstiden. Varm også burgerbollerne på grillen eller i ovn.

Så er det tid til at samle din burger! Start med den nederste halvdel af burgerbollen, smør mayonnaise og ketchup på og tilsæt salat og tomat. Placer burgeren med ost ovenpå og tilsæt løg. Tilsæt derefter øverste burgerbolle. Server med den grillede majs. Mums!