SENSATIONAL SAUSAGE MED SØD KARTOFFEL, LØG OG SENNEPSSOVS

4 servings Serving
30 MIN Varighed
Intermediate Sværhedsgrad

Ingredienser

2 pakker Hälsans Kök Sensational Sausage (4 pølser)
800 g søde kartofler
250 g rucolasalat
400 g rødløg
2 fed hvidløg
100 ml grøntsagsbouillon
1 spsk sennep
1 spsk sojasovs
Olie (til stegning)
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Fyld en gryde med rigeligt vand og en knivspids salt. Skræl og skær de søde kartofler i tern. Sæt vandet i kog og tilsæt de søde kartofler. Kog kartoffelstykkerne i ca. 15 minutter og hæld vandet fra.

Skær rødløget i ringe og finthak hvidløgene. Varm lidt olie i en pande og steg rødløgene og hvidløgene på lav varme indtil de begynder at karamellisere.

Tilbered Sensational Sausages i henhold til instruktionerne på emballagen.

Pres de søde kartofler gennem en purépresser eller mos det direkte i gryden indtil det bliver til kartoffelmos. Tilsæt om nødvendigt et strejf vegansk margarine eller smør. Smag til med salt og peber. Hak ruccola salaten groft og bland det i kartoffelmosen.

Hæld løgringene i en gryde og dæk dem med grøntsagsbouillon. Tilsæt ketchup, soja og sennep. Kog over svag varme under omrøring, indtil det er reduceret til en tyk sovs. Fjern fra kogepladen.

Skær pølserne i større skiver og server med sød kartoffelmos og sennepssovs.