NUGGETS MED BAGT SØD KARTOFFEL OG SALAT MED CHILI DRESSING OG PEANUTS

2 servings Serving
30 MIN Varighed
Let Sværhedsgrad

Ingredienser

ca 1/2 pakke Hälsans Kök Veganske Nuggets (150-200g)
2 stk sød kartoffel
150 g blandet salat
3 tomater
1 agurk
1 rød chili
1 fed hvidløg
3 spsk ristede peanuts
4 spsk eddike
5 spsk olivenolie
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Forvarm ovnen til 200°C. Skær de søde kartofler i både, drys med salt, peber og 2 spsk olivenolie. Sæt dem i ovnen og bag i ca. 25 minutter, indtil de er bløde og har fået lidt farve.

Fordel salaten ud på 4 tallerkner. Skær dernæst tomaterne i mindre stykker og agurken i lange skiver. Fordel tomater, agurker og de bagte søde kartofler ud over salaten.

Rør 2 spiseskefulde olie med eddike, chili og hvidløg. Smag til med salt og peber.

Steg Hälsans Kök Nuggets i resten af olien, og hak jordnødderne groft. Del nuggets og jordnødder over salaterne og dryp med dressingen.