SENSATIONAL CHORIZO PASTASALAT MED RISTET AUBERGINE, TOMAT & RICOTTA

4 servings Serving
25 MIN Varighed
Let Sværhedsgrad

Ingredienser

4 stk. Hälsans Kök Sensational Chorizo (2 pakker)
Olivenolie
400 g pasta penne
2 stk mellemstore auberginer
250 g cherrytomater
2 fed hvidløg
1 tsk tørret oregano
4 spsk frisk ricotta
1 bundt frisk basilikum
Salt og peber
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Kog pastaen i henhold til instruktionerne på pakken. Dræn og dryp med lidt olivenolie.

Forvarm ovnen (eller grill) til 220 ºC. Skær auberginerne på langs i fire og derefter i stykker på ca. 3 cm. Halver tomaterne.

Hak hvidløg fint og kombiner med grøntsagerne og lidt olivenolie, peber, salt og oregano.

Del grøntsagerne på en bageplade (eller læg grøntsagerne i aluminium så de kan komme på grillen). Steg det i ovnen eller på grill i cirka 15 minutter.

Steg pølserne på en grillpande, stegepande (med lidt olivenolie eller smør) eller på en grill i ca. 8 minutter indtil tilberedt. Skær i skiver.

Tilsæt grøntsagerne samt salt og peber til pastaen og olivenolie hvis nødvendigt. Tilsæt pølseskiverne og pynt med ricotta og frisk basilikum.