SENSATIONAL CHORIZO PASTASALAT MED RISTET AUBERGINE, TOMAT & RICOTTA

4 servings Serving
25 MIN Varighed
Let Sværhedsgrad

Ingredienser

4 stk. Hälsans Kök Sensational Chorizo (2 pakker)
Olivenolie
400 g pasta penne
2 stk mellemstore auberginer
250 g cherrytomater
2 fed hvidløg
1 tsk tørret oregano
4 spsk frisk ricotta
1 bundt frisk basilikum
Salt og peber
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tilberednings instruktioner

Kog pastaen i henhold til instruktionerne på pakken. Dræn og dryp med lidt olivenolie.

Forvarm ovnen (eller grill) til 220 ºC. Skær auberginerne på langs i fire og derefter i stykker på ca. 3 cm. Halver tomaterne.

Hak hvidløg fint og kombiner med grøntsagerne og lidt olivenolie, peber, salt og oregano.

Del grøntsagerne på en bageplade (eller læg grøntsagerne i aluminium så de kan komme på grillen). Steg det i ovnen eller på grill i cirka 15 minutter.

Steg pølserne på en grillpande, stegepande (med lidt olivenolie eller smør) eller på en grill i ca. 8 minutter indtil tilberedt. Skær i skiver.

Tilsæt grøntsagerne samt salt og peber til pastaen og olivenolie hvis nødvendigt. Tilsæt pølseskiverne og pynt med ricotta og frisk basilikum.

Nutritional Information
Nærringsmæssigt information
Per Serving
Energi
732.14 Kilocalories
Kulhydrater
87.16 Grams
Protein
34.57 Grams
Fedtstoffer
26.15 Grams