Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
6b264d47dff34d41a7703f67ef273d42_GG307101.jpg

SENSATIONAL CHORIZO PASTASALAT MED RISTET AUBERGINE, TOMAT & RICOTTA

Serving 4 servering
Varighed 25 MIN
Sværhedsgrad Let

Ingredienser

4 stk. Hälsans Kök Sensational Chorizo (2 pakker)
Olivenolie
400 g pasta penne
2 stk mellemstore auberginer
250 g cherrytomater
2 fed hvidløg
1 tsk tørret oregano
4 spsk frisk ricotta
1 bundt frisk basilikum
Salt og peber
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

SENSATIONAL CHORIZO PASTASALAT MED RISTET AUBERGINE, TOMAT & RICOTTA

Dette er et udsøgt måltid til en af sommerens mange grillaftener! I stedet for ricotta kan du også bruge mozzarella.

Tilberednings instruktioner

1. Kog pastaen

Kog pastaen i henhold til instruktionerne på pakken. Dræn og dryp med lidt olivenolie.

2. Forvarm ovn og skær grøntsagerne

Forvarm ovnen (eller grill) til 220 ºC. Skær auberginerne på langs i fire og derefter i stykker på ca. 3 cm. Halver tomaterne.

3. Krydr grøntsagerne

Hak hvidløg fint og kombiner med grøntsagerne og lidt olivenolie, peber, salt og oregano

4. Bag eller grill grøntsagerne

Del grøntsagerne på en bageplade (eller læg grøntsagerne i aluminium så de kan komme på grillen). Steg det i ovnen eller på grill i cirka 15 minutter.

5. Steg Hälsans Kök Sensational Chorizo

Steg dine Hälsans Kök Sensational Chorizo på en grillpande, stegepande (med lidt olivenolie eller smør) eller på en grill i ca. 8 minutter indtil tilberedt. Skær efterfølgende i skiver.

6. Saml retten og server

Tilsæt grøntsagerne samt salt og peber til pastaen og olivenolie hvis nødvendigt. Tilsæt pølseskiverne og pynt med ricotta og frisk basilikum. Velbekomme!

Næringsindhold

Nærringsmæssigt information

Per Serving

Kulhydrater
87.2 gram
Energi
732.1 kilokalorier
Fedtstoffer
26.1 gram
Protein
34.6 gram