Skip to main content
Ingredienser

Vegansk fars

UDSIGT Læs
  • 4 Portioner

  • 5 - 6 Minutter

Allergener: Gluten, Soja

Vores veganske fars kan bruges i stedet for kødfars i f.eks. tacos, spaghetti bolognese eller lasagne. Den er velegnet som fyld i pie eller pizza og giver også en god og fyldig smag i supper. 

Product Info

Tilberedning

Stegepande

Varm lidt olie på middel varme i en stegepande. Læg farsen på panden, og steg i 5-6 minutter. Rør rundt af og til.

Ingredienser

Ingredienser: vatten/vann, SOJAMJÖL/SOYAMEL (34%), vegetabilisk olja/olje (solros/solsikke, raps i varierande proportion), vinäger/eddik/eddike, maltextrakt (KORN/BYGG/BYG), jäst-/gjær-/gærextrakt, VETE-/HVETE-/HVEDEPROTEIN, torkad/tørket/tørrede lök/løk/løg, vitlöks-/hvitløks-/hvidløkspulver, salt, kryddor/krydder/krydderi och/og kryddextrakt/krydder-/krydderiekstrakt, aromer/aroma.

Produktinformation

Indeholder: Soja, Gluten (hvede).

Kan indeholde: Æg, Sesamfrø, Selleri, Sennep.

Serveringstip

Brug den veganske fars i en klassisk spaghetti bolognese og smag til med gode krydderier.

Næringsindhold

Næringsinformation per 100g Pr. portion %RI*
Energi
634kJ
476kJ
6%
Energi
151kcal
113kcal
3%
Fedt
3,0 g
2,3 g
3%
heraf mættede fedtsyrer
0,4 g
0,3 g
2%
Kulhydrater
7 g
5,3 g
2%
heraf sukkerarter
4,0 g
3,0 g
3%
Fiber
8,0 g
6,0 g
Protein
20 g
15 g
30%
Salt
0,4 g
0,3 g
5%

*RI Reference Intakes of an average adult (8400 kJ / 2000 kcal)

Bagte søde kartofler med vegansk fars
UDSIGT Læs