Skip to main content
Grøntsagsgodt

Grøntsagsboller

UDSIGT Læs
  • 2 Portioner

  • 6 Minutter

  • 4 - 5 Minutter

Allergener: Æg, Gluten, Selleri, Soja

Product Info

Tilberedning

Ovn
Opvarm ovnen til 180 grader. Læg grøntsagsbollerne i et let smurt ovnfast fad, og varm i midten af ovnen i 6 minutter. Vend, når halvdelen af tiden er gået.

Stegepande
Varm lidt olie på middel varme i en stegepande. Læg grøntsagsbollerne på panden, og steg i 4-5 minutter. Vend af og til.

Ingredienser

Ingredienser: grøntsager (gulerødder 10,3 %, ærter/ 9,1 %, majs 7,3 %, SELLERI 4,9 %, løg 1,8%, rød peberfrugt 1,8 %), rehydreret SOJAPROTEIN (22 %), rehydreret HVEDEPROTEIN 15 %), vegetabilsk olie (solsikke, raps i varierende proportion), ÆGGEHVIDEPULVER, æblepuré, vand, løgpulver, majsstivelse, salt, eddike, ærtefiber, ærtestivelse, krydderier, naturlig frugt- og krydderiekstrakt. KAN INDEHOLDE: SESAMFRØ og SENNEP

Produkt information

Vores grøntsagsboller er fremstillet på en base af hvede- og sojaprotein og med masser af grøntsager, såsom gulerødder, ærter og peberfrugter.
Grøntsagsbollerne er lækre at spise både som en snack og som en del af et måltid.

Serveringstip

Server grøntsagsbollerne med en god pastasovs, tagliatelle og med revet parmesan ovenpå.

Næringsindhold

Næringsinformation per 100g Pr. portion %RI*
Energi
910 kJ
637 kJ
8%
Energi
220 kcal
154 kcal
8%
Fedt
15 g
11 g
15%
heraf mættede fedtsyrer
1,7 g
1,2 g
6%
Kulhydrat
3 g
2,1 g
1%
heraf sukkerarter
2,8 g
2 g
1%
Kostfibre
8,3 g
5,8 g
-
Protein
14 g
9,8 g
20%
Salt
1,4 g
0,98 g
16%

*RI Reference Intakes of an average adult (8400 kJ / 2000 kcal)

UDSIGT Læs